VEPŘOVÉ KOLENO SE ZELÍM.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 600g vykostěného vepřového kolena, 80g slaniny, 1 cibule, sůl, mletý pepř, bobkový list, 400 g kysaného zelí. POSTUP PŘÍPRAVY: Vykostěné vepřové koleno nakrájíme na čtyři kousky a položíme je na alobal. Slaninu pokrájenou na kostičky vyškvaříme, zpěníme na ní drobně pokrájenou cibuli, osolíme, opepříme, okořeníme a smícháme se zelím. Směs rozdělíme na porce kolena, alobal pevně uzavřeme a na plechu vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme ve středně teplé troubě asi hodinu. Podáváme v alobalu.

VEPŘOVÉ KOLENO SE ZELÍM. VEPŘOVÉ KOLENO SE ZELÍM.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1324 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz